• τηλέφωνο επικοινωνίας. +30.6947.69.52.97, +30.6955.49.33.23
  • kkeram0@gmail.com

 

 

Διαμερίσματα – Μεζονέτες και Studios Intra Mare

Τα Διαμερίσματα – Μεζονέτες και Studios  Intra Mare, βρίσκονται στον εξαιρετικά όμορφο κόλπο της Χρυσής Ακτής, στη Σκάλα Ποταμιάς στο νησί της Θάσου. 

Το Intra Mare είναι σε μια από τις χαρισματικές τοποθεσίες του νησιού. Κτισμένα σχεδόν μέσα στη θάλασσα, δίπλα στην αμμουδιά αλλά και κάτω από την επιβλητική σκιά του Υψάριου, του ψηλότερου βουνού του νησιού, με τα πευκόφυτα δάση του και τις εξαιρετικές πηγές του. Εξασφαλίζει έτσι στον επισκέπτη μας άμεση πρόσβαση στη θάλασσα που βρίσκεται στα 5 μέτρα μπροστά μας, απολαμβάνοντας τη θέα και τα αρώματα του βουνού και της θάλασσας. 

Τα καταλύματά μας απέχουν 100 μέτρα από τον περιφερειακό δρόμο του νησιού, που σας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα σημεία της Θάσου. Στα 10 περίπου χλμ. βρίσκεται το λιμάνι της  πρωτεύουσας του νησιού. Από εδώ στην πορθμειακή γραμμή Θάσου Κεραμωτής, απόστασης 40 λεπτών της ώρας, εκτελούνται δρομολόγια Ferry Boats (κάθε μισή ώρα περίπου), από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ, με χαμηλό κόστος εισιτηρίων. Υπάρχουν ακόμη δρομολόγια Ιπτάμενων Δελφινιών, που προσφέρουν μια εναλλακτική εμπειρία θαλάσσιου ταξιδιού προς Καβάλα. 

Στους παλιότερους (Studios Airine ) και στους νεόδμητους (Intra Mare) Διαμερίσματα Μεζονέτες χώρους μας, θα απολαύσετε τη φιλοξενία, μέσα σε ένα τυπικό ελληνικό οικογενειακό περιβάλλον. 

 

Intra-Mare

Τα διαμερίσματα studios Intra Mare, είναι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα κτισμένα πάνω στην αμμουδιά σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Θάσου, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση στην παραλία της χρυσής ακτής που βρίσκεται στα 5 μ. μπροστά μας.

Συνδεθείτε Μαζί μας

Επικοινωνία

  • > Intra-Mare
  • > Σκάλα Ποταμιάς
  • > +30.6947695297, +30.6955493323, 25930-61890
  • kkeram0@gmail.com
  • > intra-mare.gr

Τοποθεσία

Φωτογραφιές

Search